Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 3, 2014

Aktivitete nga nxënësit e klasave të para

rabbit3

Nxënësit e klasave të para punuan me shumë dashuri në Punëdore lepurin. Lepuri u punua në kuadër të temës mujore, me qëllim argëtimi dhe sensibilizimi për riciklimin e materialeve të ndryshme. Lepuri u punua duke vënë në funksion letrën e tualetit dhe pullat e vjetra, të cilat nuk përdoren shpesh dhe si të tilla hedhen në mbeturina. Klasa e “Yjeve” ... Read More »