Wednesday, 23 January, 2019

Monthly Archives: March 2017

Shkolla jonë mirëpriti nxënësit e gjimnazit nga Gjilani

DSC_0112

Sot në Shkollën tonë e vizitoi një delegacion i përbërë nga nxënës dhe mësimdhënës të gjimnazit “Zenel Hajdini” nga Gjilani. Drejtoresha e shkollës, znj. Afrore Lila duke u dëshiruar mirëseardhje i njoftoi ata për sistemin e punës së Shkollës bashkëkohore, për Mësimin e Bazuar në Projekte dhe mësimin e nivelizuar të gjuhëve të huaja, ndërsa mësimdhënësit e shkollës sonë i ... Read More »

Ftesë

Moliere

Të nderuar prindër, Ju ftojmë të merni pjesë në shenjimin e Ditës së Mësuesit, të martën, më 7.03.2017, në “Teatri i Babës”, me fillim në ora 12.00, ku do të realizohet shfaqja teatrale “Koprraci” e përgatitur nga nxënësit e shkollës sonë. Ju mirëpresim! Me respekt, Stafi i Shkollës “Mileniumi i Tretë” Read More »

Vizitë në institutin hidrometeorologjik

IMG_5007

Klasat e pesta realizuan vizitën mujore në Institutin Hidrometeorologjik të Kosovës. Në këtë vizitë nxënësit panë të gjitha pajisjet e institutit që përdoren për parashikimin e motit. Gjithashtu edhe meteorologu i institutit ishte i pranishëm dhe ua shpjegoi funksionin dhe përmbajtjen e secilës pajisje. Në këtë vizitë nxënësit patën mundësinë që t’i shohin konkretisht disa nga pajisjet e parashikimit të ... Read More »