Thursday, 21 February, 2019

Monthly Archives: January 2016

Mësimdhënësit hulumtues prodhojnë nxënës hulumtues të së ardhmes

12509319_930127200374056_5623716840702855453_n

Më 8 & 9 janar në Prevallë, në kuadër të zhvillimit të vazhdueshëm profesional të mësimdhënësve që organizon shkolla “Mileniumi i Tretë, u realizua edhe kursi “Hulumtimi në Veprim” apo siç njihet në literaturë “Action Research” për rreth 30 mësimdhënës të shkollës. Megjithëse për 12 vitet e funksionimit të saj, Shkolla ka realizuar me sukses dhjetra programe të ndryshme trajnimi, ... Read More »

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se nesër, më 7 janar nuk do të mbahet mësim për nder të festës se Krishtlindjeve ortodokse. Ashtu si keni qenë të njoftuar më herët mësimi nuk do të mbahet as ditën e premte (njoftimi paraprak). Mësimi i rregullt rifillon të hënën sipas orarit. Read More »

Njoftim

Njoftim

Nxënës dhe Prindër të nderuar, Shpresojmë të keni pasur pushime të këndshme, dhe urojmë të ju prijë e mbara në këtë Vit të Ri. Ju informojmë se gjysmëvjetori i dytë fillon të martën, më 5 janar 2016, sipas orarit të rregullt të ardhjes në shkollë. Drejtoria e shkollë Read More »