Saturday, 17 March, 2018

Author Archives: Valmir Sadiku

Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë prindërit e nxënësve të klasave VI-XII se me rastin e festës së Kurban Bajramit, sot me datën 3.10. 2014 nxënësit e këtyre klasave përfundojnë mësimin në orën 14.00. Gjithashtu njoftohen të gjithë prindërit e shkollës se të hënën me datë 6.10. 2014 nuk mbahet mësim për nder të festës. Shkolla ju uron të gjithë besimtarëve myslimanë festën ... Read More »

Më afër me njerëzit e moshuar

Më afër me njerëzit e moshuar 1

Që të mos harrojmë dhe të jemi falenderues për të moshuarit, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Moshuarve, nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” në mënyrë mjaft humane vizituan shtëpinë e të moshuarve. Kjo nismë e marrë nga arsimtarët dhe nxënësit u përcoll me shumë vullnet dhe dëshirë. Me fondin e grumbulluar nga nxënësit e shkollës u blenë disa ... Read More »

Solidariteti i nxënësve në vepër

Solidariteti i nxënësve në vepër

Edhe këtë vit u bë zgjedhja e kryesisë së re të Parlamentit të Nxënësve të shkollës sonë, kryetare e së cilës u zgjodh me shumicë votash, nxënësja e klasës 12—1, Andra Dauti. Pikërisht, më datën e njëjtë, 1. 10. 2014 dhe në prag të festës së Kurban Bajramit, doli nisma e parë qëllimmirë nga parlamenti i nxënësve për të qenë ... Read More »

Vizita në aeroportin ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”

VIZITA  NË  AEROPORTIN  NDËRKOMBËTAR   TË PRISHTINËS  “ADEM JASHARI”

Më datë 30.09.2014 nxënësit e klasave të treta dhe klasa IV-3, në kuadër të temës së projekteve modulare “Mjetet e komunikacionit”, vizituan aeroportin ndërkombëtar. Nxënësit u njoftuan me procedurat që duhet të respektojnë pasagjerët e këtij aeroporti, po ashtu ata panë për së afërmi punën e punonjësve të këtij institucioni. Ishte kënaqësi për fëmijët të takojnë njerëz me profesione të ... Read More »

Vizita në Bibliotekën Kombëtare dhe Universitare “Pjetër Bogdani”

Vizita në Bibliotekën Kombëtare dhe Universitare “Pjetër Bogdani”

Më datë 26.09.2014 klasat e dyta në kuadër të temës mujore, vizituan Bibliotekën Kombëtare dhe Universitare të Kosovës . Gjatë kësaj vizite, nxënësit patën rastin të njihen me ambientin fizik të një biblioteke universitare, me mënyrën e anëtarësimit dhe me rregullat që duhet patjetër t’u përmbahemi që nga momenti kur futemi në bibliotekë si dhe me pasurinë e bibliotekës. Me ... Read More »

Më shumë njohuri për Programin Zhvillimor të Kombeve të bashkuara (UNDP-në)

Më shumë njohuri për Programin Zhvillimor të Kombeve të bashkuara (UNDP-në)

Nxënësit e klasës VII-2 vazhdojnë traditën e vizitave, të cilat ata i bëjnë me qëllim që të jenë më afër kërkesave të kohës. Më 26. 9. 2014, në kuadër të bashkëpunimit me prindër dhe me ftesën e prindit të klasës znj. Marta Gazideda, nxënësit të entuziazmuar, vizituan njësitë kryesore të Programit Zhvillimor të Kombeve të Bashkuara me seli në Prishtinë. ... Read More »

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Shkrim-Leximit

libri1

8 shtatori, Dita Ndërkombëtare e Shkrim-Leximit u shënua sot në shkollën “Mileniumi i Tretë”. Gjatë ditës u organizuan aktivitete të ndryshme lidhur me të lexuarit dhe të shkruarit, duke u theksuar rëndësia e shkrimit dhe e leximit në jetën e individit dhe të gjithë shoqërisë. Disa nxënës vizituan Panairin e Librit për fëmijë, ndërkohë që nxënës të tjerë me mjaft ... Read More »

“Mileniumi i Tretë” sot NDRYSHE

stacioni3

Për të shënuar 1 Shtatorin, sot në shkollën tonë u organizua Loja e Stacioneve e cila kishte për qëllim t’iu ofrojë nxënësve një mundësi për të bashkëpunuar dhe njohur njëri tjetrin përmes argëtimit dhe pjesëmarrjes në aktivitete të ndryshme. Gjatë dy orëve nxënësit patën rast të punojnë në grupe dhe të vizitojnë stacionet e ndryshme të cilat udhëhiqeshin nga mësimdhënësit ... Read More »