Saturday, 23 January, 2021

Notice: Undefined index: tie_sidebar_pos in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\single.php on line 25

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 4

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 9

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 14

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 29

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 36

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 50

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 67

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 78

Njoftim


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-meta.php on line 3

Notice: Undefined index: tie_hide_share in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\single.php on line 45

Prindër dhe nxënës të nderuar, bazuar në informatën e publikuar në medie sonte, Qeveria e Kosovës ka marrë vendim të ndërprejë procesin mësimor në vend deri më datë 27 mars në kuadër të masave për parandalimin e koronavirusit (COVID – 19). Prandaj, ju njoftojmë se që nga nesër ndërpritet mësimi i rregullt edhe në shkollën tonë. Për të gjithë hapat vijues do të ju mbajmë të informuar në vazhdimësi.

Linku: https://telegrafi.com/coronavirusi-qeveria-e-kosoves-mbyll-shkollat-deri-27-mars/

Drejtoresha e shkollës,

Afrore Lila