Thursday, 4 June, 2020

Author Archives: Valmir Sadiku

TAKIM VIRTUAL ME POETEN SHQIPTARE

9

(Rudina Çupi në Zoom me 70 nxënës të klasave të dyta) Sot dita e parë e javës së projekteve pati për ne shumë disponim dhe energji të re, falë poetes Rudina Çupi. Zonja Rudina iu bashkua nxënësve tanë me prezantimin e librit “Një dreçkë me kleçkë”. Në fund të bashkëpunimit, të gjithë u bashkuan edhe për një lojë mjaftë atraktive, ... Read More »

Risi: Mësimi me Projekte në kohë Pandemie

D37_MBP

Të dashur Nxënës e të nderuar Prindër, Urojmë për shëndet të mirë në familjet e juaja. Bashkë përfunduam javën e gjashtë të mësimit në distancë përmes formave të kombinuara të mësimdhënies, të cilat po besojmë që kanë ndikuar pozitivisht në arritjen e rezultateve të të nxënit. Me gjithë sfidat që paraqiten për realizim sa më cilësor të mësimit në distancë ... Read More »

Njoftim

Njoftim

Njoftojmë të gjithë nxënësit dhe prindërit e Shkollës se nesër, më 20 prill, nuk do të mbahen takimet me nxënës në Zoom, për shkak se është ditë pushimi për nder të festës së Pashkëve Ortodokse. Read More »