Wednesday, 25 November, 2015
Lajmet e fundit
 • LETRA ZYRTARE DHE LETRA PERSONALE

  LETRA ZYRTARE DHE LETRA PERSONALE

  Sot nxënësit e klasës VI-1 praktikuan të shkruarit e letrës personale dhe të asaj zyrtare. Ata i shkruan letër njëri-tjetrit, ndonjë shoku apo shoqeje jashtë vendit, ndonjë institucioni etj.

 • AKTORËT E TEATRIT “ODA” NË SHKOLLËN TONË

  AKTORËT E TEATRIT “ODA” NË SHKOLLËN TONË

  Dje ishte një ditë më e veçantë se të tjerat për nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë”.

 • Vizita në American Corner (Këndin Amerikan)

  Vizita në American Corner (Këndin Amerikan)

  Sot, nxënësit e klasave të para, në kuadër të gjuhës angleze, vizituan American Corner, kënd ky i cili gjendet në Bibliotekën Kombëtare.Nxënësit u pritën nga stafi i American Corner, si dhe student të Fakultetit të Gjuhës dhe Letërsisë Angleze.

 • Policia – siguria jonë

  Policia – siguria jonë

  Sot është realizuar një vizitë e cila e ka bërë më të veçantë ditën e vogëlushëve të klasave të dyta. Vogëlushët e klasave të dyta, vizituan

 • JU DHE FUQIA E FJALËS

  JU DHE FUQIA E FJALËS

  Fushat e kurrikulës përbëjnë bazën për organizimin e procesit edukativo-arsimor në shkollë në nivele dhe shkallë përkatëse të kurrikulës.

 • Ligjëratë për profesionet

  Ligjëratë për profesionet

  Për nxënësit e klasave të dyta ishte një ditë më e veçantë për arsye se patën rastin ta dëgjojnë një ligjëratë në lidhje me profesionet.

MBP