Monday, 25 May, 2020

Programi i parafillorëve na solli emocion të gjithëve!

E gjitha ishte realizuar nga vetë fëmijët e grupit parafillor në mbështetje te edukatoreve, dhe na shpalosën se sa shumë kishin mësuar. Një ndërlidhje mes fushave; nga arti në shkencë, matematikë e komunikim. Ishte kënaqësi e papërshkruar ta shohësh lirshmërinë e tyre në skenë dhe origjinalitetin.

Urojmë që të gjitha këto kujtime, vlera e mësime të qëndrojnë me ta edhe përgjatë edukimit te mëtutjeshëm.

URIME DIPLOMIMI I GJENERATËS SË PARË TË PARAFILLORËVE!