Monday, 25 May, 2020

Vizitë në objekte kulturore artistike në Tiranë

Nxënësit e pasionuar pas artit zhvilluan një vizitë mësimore në objektet kulturore artistike të qytetit të Tiranës, ku vizituan Galerinë Kombëtare, Muzeun Kombëtar dhe kalanë e Tiranës të shoqëruar nga mësimdhënëset Mirlinda Ramadani (Art figurative), Alketa Hasani (Histori), Zymryte Avdiu (Gjeografi) dhe Nora Konjuhi (Psikologe).