Thursday, 4 June, 2020

Spelling Bee Competition

Me datën 15.05.2019 dhe 16.05.2019 në shkollën tone u mbajt gara Spelling Bee Competition. Të gjithë nxënësit, duke përfshirë klasat e III-ta – IX-ta, patën mundësinë të marrin pjesë në këtë garë. Fillimisht nxënësit kanë garuar brenda klasës duke vijuar fazën përfundimtare para jurisë së shkollës dhe një numri të shikuesve.

Fituesit e kësaj gare janë:

Klasat e III-ta  Vendi i parë – Rrita Canolli, Vendi i dytë – Rron Nikaj, Vendi i tretë – Lum Macula

Klasat e IV-ta   Vendi i parë – Gent Palushi, Vendi i dytë – Darjan Pijls, Vendi i tretë – Jon Idrizaj

Klasat e V-ta  Vendi i parë – Norik Lufi, Vendi i dytë – Lurn Ejupi, Vendi i tretë – Kron Kastrati

Niveli i I-re  Vendi i parë – Lekë Xhaferri, Vendi i dytë – Art Krasniqi, Vendi i tretë – Anda Gashi

Niveli i II-të  Vendi i parë – Elenë Hoxha, Vendi i dytë – Ledion Gashi, Vendi i tretë – Rron Disha

Niveli i III-të  Vendi i parë – Ana Beselica, Vendi i dytë – Uma Ahmeti, Vendi i tretë – Noar Mulliqi

Niveli i IV-t  Vendi i parë –Rona Hoxha, Vendi i dytë – Suela Berisha, Vendi i tretë – Dion Zejnullahu

Falënderojmë nxënëset e ciklit të lartë (Dita Xhaferri, Adea Gjinovci, Lisë Mehmedi, Zanë Rexha, Rreze Vranica, Adorë Avdiu, Elenë Sylaj dhe Anjezë Sylejmani) për angazhimin rreth mbarëvajtjes së garës