Wednesday, 15 July, 2020

Orë letrare për nder të 10 Vjetorit  të Pavarësisë

Klasat e pesta mbajtën orë letrare për nder të 10 Vjetorit të Pavarësisë.  Nxënësit shkruan poezi, ese, tregime për shtetin tonë dhe me shumë dashuri ata lexuan para shokëve dhe shoqeve të gjeneratës.

Ora letrare u përmbyll më një ekspozitë të punuar nga nxënësit me porosinë:

KOMBI ËSHTË I MADH KUR JEP NJERËZ TË MËDHENJ