Wednesday, 25 November, 2020

PROMOVIMI I LIBRIT “ NJË PLANET ME POEZI”

Nxënësja e shkollës sonë, Marena Kajtazi promovoi librin e parë me poezi

Një planet me poezi”.

 Promovimi u realizua së bashku me shokët dhe shoqët e klasës së pestë.

Redaktori i librit, z. Veli Veliu dhe shkrimtari për fëmijë dhe të rritur, z. Ymer Berbati, folën për krijimet e bukura dhe me vlerë që ka shkruar autorja jonë.

 Urojmë që Marena të ketë edhe shumë libra të tjerë në të ardhmen!