Tuesday, 26 January, 2021

JA KUSH JANË LEXUESIT MË TË RREGULLT

Gjashtë nxënës janë përzgjedhur si lexuesit më të rregullt të bibliotekës së shkollës sonë. Melosë Tahiri, Anisa Kurshumliu, Rona Hoxha, Dion Zejnullahu, Suela Berisha dhe Barbara Beqiri janë emrat që sot u shpërblyen me nga një dhuratë simbolike nga biblioteka e shkollës. E pasur me libra të zhanreve të ndryshme, me tituj të klasikëve botërorë, por edhe me botimet e përkthimet e reja të librave për fëmijë, biblioteka e shkollës është një vend i këndshëm që shumë nxënës e gjejnë veten.