Saturday, 22 February, 2020

Vizitojmë dhe argëtohemi

Në kuadër të temës “Profesionet” nxënësit e klasës I-1 realizuan një vizitë në atelen e znj.Blerta Surroi.

Gjatë kësaj vizite ata patën mundësin të informohen rreth profesionit të piktorit-artistit, ti shohin nga afër punimet e realizuara nga vet artistja Surroi.

Nxënësit u argëtuan dhe e shijuan cdo moment të kësaj kohe duke vizatuar dhe duke shprehur talentin e tyre.

 Klasa I-1 falënderon prindin e klasës znj.Blerta Surroi për vizitën e realizur.