Sunday, 7 June, 2020

Orari mësimor për 7,8 dhe 9 shtator 2016

Të nderuar prindër,

Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për tri ditët në vijim për vitin shkollor 2016/17.orari_three_days