Wednesday, 28 October, 2020

MESAZH PAS MESAZHIT

Pas prezantimit te projektit nxënësja Barbara  Beqiri  thekson se :Shkrimi dhe leximi janë Betim për një Edukim Jetik.

Shkrimi dhe leximi për mua janë betim.

Që prej lashtësisë e deri me sot ,ideja është se letërsia i shërben njeriut ,dominon për  klasiket ,falë aftësisë imituese ,letërsia i  ofron komunitetit te lexuesve e dëgjuesve pasqyra te gjendjes njerëzore me funksion instruktues.

Ditët e fundit kisha vënë re një rritje te madhe te interesimit për botën njerëzore, që për një moment kujtova se kish të bënte me interesin e shtuar për temat që trajtonim ne klasë .

Mendja e njeriut krijon mrekulli.

Edukim Jetik.

1-3 2-2