Tuesday, 26 January, 2021

Gara e germëzimit (Spelling Bee)

Në shkollën tonë, tash e sa vite është bërë traditë të mbahet Gara e Germëzimit apo në gjuhën angleze ‘Spelling Bee’. Kjo garë organizohet nga departamenti i gjuhëve të huaja, në lëndën e gjuhës angleze. Gara u organizua për nxënësit e klasave 3-11, të cilët fillimisht garuan në klasat e tyre gjatë orëve të gjuhës angleze për të marr pjesë në finale.

Këtë radhë gara u nda në dy pjesë: klasat 3-5, të cilët mbajtën finalen sot dhe klasat 6-11, të cilët do të mbajnë finalen të hënën.

Kësaj here gara u pasurua edhe më shumë me pjesëmarrjen e nxënësve të klasave 3, 4 dhe 5 të cilët kënduan dhe recituan për pjesëmarrësit.

Falënderojmë nxënësit e niveleve të avancuara të gjuhës angleze të cilët ndihmuan rreth organizimit, udhëhoqën garën, si dhe luajtën rolin e jurisë përkrah mësimdhënësve dhe rolin e lexuesve të fjalëve. Gjithashtu, falënderojmë edhe prindërit të cilët morën pjesë në këtë aktivitet.

Më poshtë mund të gjeni finalistët dhe vendet përkatëse për secilën klasë.

 

Klasa e tretë:

Vendi i parë: Elena Hoxha

Vendi i dytë: Altina Haliti

Vendi i tretë: Klevis Mulliqi

 

Klasa e katërt:

Vendi i parë: Glauk Haxhiaj

Vendi i dytë: Erika Arllati

Vendi i tretë: Mal Kubati

 

Klasa e pestë:

Vendi i parë: Eda Agani

Vendi i dytë: Jeta Perjuci

Vendi i tretë: Ajola Dermaku

DSC_0152 DSC_0155 DSC_0165