Sunday, 17 January, 2021

Konkursi i Fotografisë

Ky projekt kulturor synon të nxjerrë në pah fotografë të rinj të shkollës sonë dhe të përurojë fotografinë si formë e shprehjes së artit bashkëkohor. Ftojmë nxënësit të konkurrojnë me fotografi personale. Konkursi do të jetë i hapur deri në fund të marsit.

Më pas do të shpallen tre fotografët më të mirë të shkollës “Mileniumi i Tretë”.

Fotografitë mund t’i dërgoni në e-mail-in: violeta@mileniumi3.net

Ju mirëpresim!

konkursi