Thursday, 4 June, 2020

Klubi i gatimit

Gjatë ditës së premte nxënësit e klasave 1,2 dhe 3 në Klubin e Gatimit përgatitën ëmbëlsirën: Keksa me puding. Duart e vogla punëtore u kënaqen duke e përgatitur si dhe duke e shijuar ëmbëlsirën.
g7 g6 g5 g4 g3 g2 g1