Friday, 14 August, 2020

Atmosferë festive në klasën parafillore!

Me fëmijët e grupit parafillor punuam aktivitete dhe sollëm një frymë më ndryshe në klasën tonë.

Krijuam zbukurime me materiale të ndryshme dhe e gjithë kjo na solli atraktivitet dhe argëtim pa fund.