Tuesday, 26 January, 2021

Aktivitete të shumta nga klasat e I –ra për festat e fundvitit

Aktivitetet me rastin e festave te fundvitit po vazhdojnë. Me këtë rast, nxënësit e klasave të para ushtruan mbledhjen, zbritjen dhe leximin duke stolisur bredhin, zbukuruan kartolina për anëtarët e familjes, punuan dhe zbukuruan kapelat, bënë çorapet, oxhakun dhe bredha të ndryshëm si simbole të këtyre festave.

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11