Tuesday, 19 February, 2019

Vizitë në zyrën gjinore të UNDP-së

Në kuadër të javës së projekteve, nxënësit bartës të projektit me temë “Gender!!!”, vizituan Zyrën Gjinore në UNDP, ku u njohën nga afër me punën e kësaj zyre.
Nxënësit përmes pyetjeve dhe diskutimeve shprehën shqetësimin e tyre në lidhje me trajtimin e kësaj çështje në vendin tonë.
1-un1 2-UN2 3-IMG_3751 4-IMG_3755 5-IMG_3757 6-IMG_3756