Wednesday, 20 March, 2019

Njoftim

Departamenti i gjuhëve të huaja kërkon nxënës tutor të cilët do t’iu ndihmojnë nxënësve të klasave 1-5 për të përvetësuar më mirë gjuhën angleze dhe gjermane. Shikoni posterin më poshtë për më shumë informata.

FullSizeRender