Tuesday, 16 January, 2018

Orari mësimor për 1 dhe 2 shtator 2015/16

Të nderuar prindër,

Urojmë të keni kaluar pushime të këndshme me dëshirën që të ju përcjellë mbarësia, sukseset dhe shëndeti.

Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për ditën e parë dhe te dytë të vitit të ri shkollor, pra per të martën dhe të mërkuren.

Orari_02

Vërejtje:

Ditën e parë të shkollës, të gjithë prindërit i sjellin nxënësit në shkollë.