Saturday, 23 January, 2021

Punimi i kartolinave me fëmijë parafillor!

Kreativiteti dhe idetë e tyre nga më të ndryshmet, e përmbushën edhe këtë aktivitet atraktiv përgjatë të cilit na shoqëruan edhe dy prindër të klasës znj. Shqipe Duli dhe znj. Labinota Qerimi gjatë punimit të kartolinave.