Wednesday, 15 July, 2020

ORARI I MËSIMIT PËR 3 DHE 4 SHTATOR 2018

Të nderuar prindër,

Në tabelën e mëposhtme e gjeni orarin e mësimit për dy ditët e para të vitit të ri shkollor 2018-2019.

orari_201819

 

Vërejtje:

  • Më 3.09.2018 nxënësit vijnë në shkollë me prindërit, ndërsa kthehen në shtëpi me transportin e shkollës.
  • Më 4.09.2018 nxënësit vijnë në shkollë dhe kthehen në shtëpi me transportin e shkollës.
  • Më 5.09.2018 mësimi vazhdon sipas orarit të zakonshëm.