Wednesday, 12 August, 2020

Të gjithë besimtarëve myslimanë ua urojmë Festën e Fitër Bajramit!

Ju priftë shëndeti e mbarësia!
Njëherit njoftojmë të gjithë nxënësit dhe prindërit e Shkollës se të hënën, më 25 maj, nuk do të mbahen orët mësimore në Zoom meqë është ditë pushimi në kalendarin shkollor.
Megjithatë, mësimet do t’i gjeni në uebfaqen e Shkollës.