Monday, 1 June, 2020

5 medalje në disiplinat Alpike

Në Garën Ndërkombëtare të FIS, të mbajtur në Mavrovë të Maqedonisë Veriore, shtete pjesëmarrëse ishin: Kosova, Maqedonia e Veriut, Greqia, Serbia, Bullgaria dhe Ukraina.

Pjesë e reprezentacionit te Kosovës ishin edhe 3 nxënës të shkollës “Mileniumi i Tretë”: Elena Hoxha, Era Deva dhe Dren Spahiu. Ata garuan në disiplinat Slalom dhe Slalom i madh.

Gara e Slalomit

Grupmoshat U14F
Elena Hoxha, vendi i dytë

Grupmoshat U16F
Era Deva, vendi i parë

Gara e Slalomit të madh

Grupmoshat U14F
Elena Hoxha, vendi i tretë

Grupmoshat U16F
Era Deva, vendi i dytë

Grupmoshat U16M
Dren Spahiu, vendi i dytë

Nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” sollën gjithsej 5 medalje për reprezentacionin e Kosovës në disiplinat Alpike.