Wednesday, 15 July, 2020

Trupi im

Trupi i njeriut është një mister për mendjen e fëmijës, këtë më së miri ua thjeshtuam përmes anatomisë së trupit të tyre. Kjo i inkurajon fëmijët që të trajtojnë mirë trupin e tyre, të ushqehen shëndetshëm, të pijnë mjaftueshëm ujë, ti shmangen ushqimeve jo të shëndetshme dhe të merren me aktivitete fizike dhe sport.

Fëmijët parafillor ishin kurreshtarë të dinin sa më shumë rreth organeve dhe funksionin e tyre!