Thursday, 21 January, 2021

Njoftim

Njoftohen të gjithë nxënësit dhe prindërit e Shkollës “Mileniumi i Tretë” se për shkak të situatës së krijuar në Shqipëri, anulohen të gjitha aktivitetet e planifikuara për Festën e Flamurit!