Thursday, 21 January, 2021

Notice: Undefined index: tie_sidebar_pos in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\single.php on line 25

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 4

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 9

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 14

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 29

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 36

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 50

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 67

Notice: Undefined index: tie_post_head in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-head.php on line 78

Dita Ndërkombëtare e Ushqimit


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\includes\post-meta.php on line 3

Notice: Undefined index: tie_hide_share in D:\Hosting\9186054\html\wp-content\themes\sahifa\single.php on line 45

Data 16.10.2019 në kujtimet tona është shtypur me shkronjat më të arta. Ne, me ndihmën e prindërve dhe mësueseve tona, ia dolëm që Ditën Ndërkombëtare të Ushqimit ta shënjojmë në një mënyrë shumë të veçantë. Duke gatuar ushqimet tona të preferuara dhe duke i sjellur ato në shkollë, sot krijuam një mozaik të përsosur ngjyrash e shijesh. Fëmijë që kënaqeshin me shijen e ushqimeve e që krenoheshin me veten se po kontribuojnë për fëmijët në nevojë, ishte horizonti më i bukur që sytë tanë e kanë parë.
Ndërkohë që shisnim produktet tona ushqimore, ne kalkulonim me monedhat e zemra na zgjerohej kur “kasa” mbushej. Çdo cent që shtohej, te ne paraqiste një mundësi më shumë për fëmijët në nevojë.
Një mirënjohje e pafundme për prindërit tanë të cilët njëzëri u përgjigjën me PO dhe na ndihmuan me përgatitjen e ushqimeve. Një mirënjohje tjetër për shokët e shoqet e shkollës të cilët pa hezitim i besuan iniciativës dhe punës sonë. Stafit shkollor mirënjohje që na e mundësuan që shpirtin tonë human ta shpalosim dhe ta vëmë në pah dashamirësinë tonë për bamirësinë.

Ndërsa neve, nxënësve të klasave të pesta NA LUMTË! – siç na thonë mësueset. Po, kur jemi të bashkuar jemi me të fortë!