Monday, 28 September, 2020

Daily Archives: September 9, 2020

Ministri Ramë Likaj vizitoi shkollën “Mileniumi i Tretë”

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ka vizituar sot shkollën “Mileniumi i Tretë” ku është pritur nga drejtori ekzekutiv i Qendrës për Arsim të Kosovës-KEC Dukagjin Pupovci dhe drejtoresha e shkollës Afrore Lila me bashkëpunëtorë. Ministri Likaj është njoftuar nga afër me përgatitjet paraprake dhe zhvillimin e aktiviteteve mësimore në kohë pandemie, me ç ’rast po zbatohen rekomandimet e ... Read More »