Friday, 25 September, 2020

Daily Archives: June 9, 2020

Mësimi përgatitor për Testin e Arritshmërisë

2.

Nga dje ka filluar mësimi përgatitor për testin e arritshmërisë. Shkolla “Mileniumi i Tretë” ka hapur dyert për nxënësit e klasave të nënta duke respektuar të gjitha masat mbrojtëse të rekomanduara nga IKSHP dhe Ministria e Shëndetësisë për mbrojtje nga virusi Covid-19. Në hyrje të shkollës gjithë stafit dhe nxënësve u matet temperatura, dezinfektojnë këpucët dhe duart. Në klasa ka ... Read More »