Wednesday, 28 October, 2020

Daily Archives: February 15, 2019

TURNEU I PAVARËSISË

26

Për nder të përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, në shkollën tonë u organizua finalja e turneut sportiv në ping-pong. Lojërat janë zhvilluar me disa cikle deri në fund dhe nga çdo klasë pati nga dy finalistë, një vajzë dhe një djalë. Finalja pastaj u zhvillua në kuadër të gjeneratës dhe kështu nxënësit finalistë morën medalje duke përmbyllur me sukses këtë aktivitet. Read More »

JA KUSH JANË KAMPIONËT E DIJES

30

Të 12 finalistët tanë u përballën sot në finalen e madhe të garës së dijes dhe luftuan deri në pyetjet e fundit shtesë se cili prej tyre të kapte vendin e parë. Në një sfidë të hapur,  të 12-it, tre për secilën gjeneratë (VI-IX) nuk lëshonin pe, pavarësisht se emocionet e garës e të festës i kishin kapluar. Megjithëkëtë, sipas ... Read More »

Lajmërim

Lajmërohen te gjithë nxënësit e shkollës ”Mileniumi i Tretë”, se për nder të 17 Shkurtit – Festës së Pavarësisë, të hënën  më 18 shkurt nuk do të punohet . Drejtoria e Shkollës ju uron këtë festë te madhe. Read More »