Friday, 22 January, 2021

Monthly Archives: June 2018

Argëtim e lojëra edhe në këtë fundvit në shkollën “Mileniumi i Tretë”

v14

Ashtu siç e filluam këtë vit shkollor me aktivitete e lojëra ashtu u përmbyll duke rezultuar suksesshëm, argëtues e relaksues për nxënësit e mësimdhënësit. Në traditen e shkollës sonë organizmi i lojërave është bërë i zakonshëm, aktivitete të cilat janë të mirëpritura ngrohtësisht përcjellur me entuziazëm nga nxënësit të shoqëruar me mësimdhënësit . Nxënësit sikur janë mishëruar me dashurinë për ... Read More »

VIZITË NË FABIRKËN IN DESIGH

A6

Nxënësit e klasës IV-1 ishin në vizitë në fabrikën  In desighn. Ata patën rastin që nga afër të shohin procesin e shtypjes së  fotografive, bluzave si dhe punimin  dhe disenjimin e reklamave 3D me ndriçim. Të gjithë nxënësit u pajisënn me nga një bluzë të ideuar nga vetë ata. Nxënësit e klasës IV-1 dhe mësuesja e klasës falënderojnë prindin  Veronika  Bajqinovci  për mundësinë realizimit të  kësaj vizite. Read More »

PANAIRI 2018

p22

Ndonëse fundvit, në Shkollën tonë nuk mungojnë aktivitetet kurrikulare e ekstrakurrikulare. Dje u mbajt Panairi i shkencave natyrore. Nxënësit në mënyrë të pavarur kanë demonstruar njohuritë e tyre përmes eksperimenteve dhe punimeve të ndryshme  në fizikë, kimi, biologji, teknologji dhe në matematikë. Risi ishte realizimi i matjeve të ndryshme përmes mikrobitit, si: lagështia e ajrit, temperatura, rezistenca elektrike etj. Edhe ... Read More »

DETYRA TË SHTËPISË QË ÇDO NXËNËS DO TË DONTE T’i BËNTE PËR PUSHIME TË VERËS

VIOLETA

Këto detyra të shtëpisë çdo nxënës do të donte t’i bënte  gjatë pushimeve të verës.  Krejtësisht në një formë origjinale e kreative, mësimdhënësja e Gjuhës shqipe dhe e letërsisë, Violeta Elezi, në këtë fundvit u ka dhënë nxënësve të saj në formë të shtypur disa detyra. Sigurisht se reagimet e nxënësve ishin ashtu sikur ajo i ka pritur: befasi e ... Read More »

PËRMES VIZITAVE ARRIJMË KOMPETENCAT

Kulla e Zahir Pajazitit dhe Liqeni  i Batllavës ishin pikat e radhës të vizitës sonë. Nxënësit e klasave të teta realizuan atë çfarë kishin planifikuar mësimdhënëset e tyre në ndërlidhje të  lëndëve: Biologji, Histori, Gjeografi, Fizikë e Teknologji për të arritur kështu rezultatet e të nxënit  për kompetenca të shkallës e të fushës kurrikulare. Me këtë rast nxënësit panë nga ... Read More »

Konkurs

Në bazë të nenit 2.18 të Statutit të Shkollës  “Mileniumi i Tretë”, drejtoresha e Shkollës shpall  KONKURS për plotësimin e vendeve të punës për vitin shkollor 2018/19 Një edukator/e me orar të plotë të punës Një ndihmës edukator/e me orar të plotë të punës Katër ndihmës mësues/e me orar të plotë të punës Shënim: Kandidatët që aplikojnë për pozitën 1 ... Read More »

PANAIRI I LIBRIT, KURESHTJE E KËNAQËSI PËR NE

P1

Të gjithë nxënësit e klasave të gjashta, të shtata dhe të teta të Shkollës sonë sot vizituan panairin e librit, që po qëndron i hapur këto ditë në Pallatin e Rinisë në Prishtinë. Një vizitë e tillë gjithnjë i gëzon fëmijët tanë, pasi  bashkë me mësimdhënës, me shokë e shoqe kanë mundësi të shohin nga afër libra të rinj e ... Read More »