Wednesday, 28 October, 2020

Daily Archives: November 10, 2017

Vizitë mësimore në muzeun e Kosovës

10

Nxënësit e klasës VIII-1 dhe VIII-2, orën e Historisë dhe të Gjeografisë, sot e zhvilluan ndryshe nga herët e tjera. Ata bënë një vizitë në Muzeun e Kosovës ku panë nga afër artefakte nga Koha e vjetër të gjetura nga gërmimet arkeologjike në rajone të ndryshme të Kosovës. Po ashtu në oborrin e Muzeut nxënësit panë mbetje të armatimit nga ... Read More »