Monday, 1 June, 2020

Daily Archives: September 27, 2017

Njeriu dhe Libri janë të gjallë…

L7

Gjyshi, Ymer Berbati ishte në mjedisin e klasës V/1. Ai dha këshilla shumë të rëndësishme për librin dhe jeten. Vizita e tij u realizua në kuadër të projekteve modulare për Librin. ” Njeriu dhe Libri janë të gjallë ” ishte njëra nga shumë porositë që na e tha gjyshi Ymer. Jemi shumë falënderues për gjyshin plot jetë e gjallëri për ... Read More »