Wednesday, 3 June, 2020

Daily Archives: May 31, 2017

PANAIRI DHE KROSI, PËR NDER TË DITËS SË SHKOLLËS  

DSC_0058

Sot në shkollën tonë u mbajt Panairi i Shkencave Natyrore dhe krosi. Këto dy aktivitete u organizuan  për nder të 1 Qershorit, Ditës së Shkollës dhe ditës së fëmijëve. E gjithë shkolla gëlonte nga zërat entuziastë të nxënësve. Ishte kënaqësi e madhe të shihje gjithë punën e tyre, të shihje se sa të shkathët janë ata në prezantim apo edhe ... Read More »