Thursday, 3 December, 2020

Monthly Archives: August 2014

Orari mësimor për 1 dhe 2 shtator

Njoftim

Të nderuar prindër, Urojmë të keni kaluar pushime të këndshme me dëshirën që të ju përcjellë mbarësia, sukseset dhe shëndeti. Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për ditën e parë dhe te dytë të vitit të ri shkollor, pra per të hënën dhe të martën Vërejtje: Ditën e parë të shkollës, të gjithë prindërit i sjellin nxënësit në shkollë. Read More »