Wednesday, 15 July, 2020

Njoftim

Të nderuar Prindër e të dashur Nxënës,
 
Ju informojmë që nuk do të mbahet mësim të hënën, më 3 qershor për nder të Ditës së Shkollës, dhe po ashtu të martën, më 4 qershor për nder të Fitër Bajramit.
 
Ju urojmë të gjithëve kremtim të këndshëm pranë familjeve të juaja!
 
Drejtoria e shkollës