Sunday, 24 January, 2021

PËR NDER TË 7 dhe 8 MARSIT

Sot na bashkuan dy festa, të cilat gjithmonë na vijnë dorë për dore si dy lule të një kurore, Festa e Mësuesit dhe Festa e Gruas. Për nder të 7 dhe 8 Marsit u prezantuan projekte, u lexuan krijime e u luajtën skeçe.

GËZUAR!