Wednesday, 28 October, 2020

TURNEU I PAVARËSISË

Për nder të përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, në shkollën tonë u organizua finalja e turneut sportiv në ping-pong. Lojërat janë zhvilluar me disa cikle deri në fund dhe nga çdo klasë pati nga dy finalistë, një vajzë dhe një djalë. Finalja pastaj u zhvillua në kuadër të gjeneratës dhe kështu nxënësit finalistë morën medalje duke përmbyllur me sukses këtë aktivitet.