Tuesday, 26 January, 2021

Cilat fjalëkalime janë më të sigurta?

Në ditët e sotme, një nga sfidat më të mëdha që hasim është mbrojta e llogarive elektronike ndaj qasjeve të paautorizuara të cilat më pastaj mund të na shkaktojnë probleme të mëdha. Nxënësit e klasës së njëmbëdhjetë Shendi, Dreni, Joni dhe Artidi  janë kujdesur që përmes prezantimit të tyre të japin informacione të mjaftueshme që ne të jemi të sigurt gjatë krijimit të llogarive të ndryshme elektronike dhe shfrytëzimit të tyre. Temat për të cilat diskutuan janë:

  • Si të krijojmë një fjalëkalim të sigurt?
  • Algoritmi për krijimin e fjalëkalimeve të sigurta
  • Lista e zezë e fjalëkalimeve
  • Menaxheri i fjalëkalimeve
  • Format e ndryshme të hakimit të fjalëkalimit

Përgëzime për punën e shkëlqyer nga nxënësit: Shend Sanaja, Dren Hasani, Jon Sylejmani dhe Artid Shyti

Më shumë: www.mileniumi3.net