Sunday, 17 January, 2021

Njoftim

Të nderuar prindër,

Ju njoftojmë se të premten, më 16. 02. 2018, për shkak të Festës së organizuar në Shkollë me rastin e Dhjetëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, nxënësit do të kthehen nga Shkolla në shtëpi sipas orarit në vijim:

orari_kthimit

 

 

 

 

 

Shkolla Ju uron të gjithë prindërve dhe nxënësve Festën e Pavarësisë së Kosovës!

Me respekt,

Drejtoria e Shkollës “Mileniumi i Tretë”