Wednesday, 28 October, 2020

NJOFTIM

Programi festiv për 28 Nëntorin

Mbahet të hënën, më 27. 11. 2017, në Hapësirën për Shumë Qëllime dhe fillon në orën 11. 00

Pikat e programit dhe aktivitetet

 

  • 11:00 – 11. 10: Pika muzikore

 

  • 11:15 – 11. 30: Dokumentari i realizuar nga nxënësit për familjen Jashari

 

  • 11:30 – 12. 00: Pika muzikore

 

  • 12:00 – 12.30: Koktej për nxënësit dhe mësimdhënësit

 

  • 12:30- 13. 30: Loja miqësore e futbollit: Ekipi i shkollës- Mësimdhënësit

 

  • 13:45 -14.00: Kthimi në shtëpi për nxënësit e klasave VI deri XII

 

Shënim: Në shenjë nderimi për festën kombëtare të Flamurit do të ishte mirë të visheni me ngjyrat kuq e zi si dhe në bazë të mundësive të sillni ushqime tradicionale për koktejin e organizuar, me këtë rast.

 

Me respekt,

Grupi organizativ i programit dhe aktiviteteve