Monday, 1 June, 2020

Java e ligjëratave edukativo-psikologjike

Si zakonisht, edhe këtë vit filloi java e ligjëratave edukativo –psikologjike me nxënësit e klasave I-V.

Gjatë kësaj jave në shkollën tonë do të zhvillohen aktivitete të ndryshme  me qëllim të informimit të nxënësve me temat përkatëse :

  • Klasat e para – Higjiena personale
  • Klasat e dyta – Shëndeti im
  • Klasat e treta – Ne po rritemi
  • Klasat e katërta –Të drejtat dhe përgjegjësitë personale
  • Klasat e pesta – Identiteti im