Wednesday, 3 June, 2020

Emocione, entuziazëm, garë e fortë për dije në Kuizin e Shkencave

Entuziazmi i nxënësve pjesëmarrës në finalen e Kuizit të Shkencave  ishte mbresëlënës. Në ethet e emocioneve, me dëshirën, vullnetin dhe përgatitjen për sukses dhe për të qenë më të mirët në kuizin tashmë  tradicional, nxënësit e klasave 6-10  u ballafaquan në garën e fortë të dijes dhe të finales së mbajtur në lëndët shkencore Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji dhe Informatikë.

Pas dy fazash të organizuara suksesshëm dhe në mënyrë profesionale nga mësimdhënësit e shkencave, finalja e kësaj gare u kurorëzua me nxënësit finalistë për të cilët shkolla ndau  mirënjohje dhe shpërblime.

Përgëzime dhe suksese për nxënësit fitues dhe pjesëmarrës!

Finalistët e klasës VI

 1. Dion Zejnullahu
 2. Mal Kubati
 3. Deni Gjakova

Finalistët e klasët VII

 1. Eda Agani
 2. Rezon Baraku
 3. Elsa Selimi

Finalistët e klasët VIII

 1. Lisa Mehmeti
 2. Drit Sanaja
 3. Ardian Kadriu

Finalistët e klasët IX

 1. Lir Hoxhaj
 2. Tringa Desku
 3. Ilir Rezniqi

Finalistët e klasët X

 1. Sara Imeri
 2. Vijon Baraku
 3. Lum Skenderi

 

6 5 4 3 2 1