Sunday, 17 January, 2021

Njoftim

Nxënës të dashur dhe prindër të nderuar,

Ju njoftojmë se nga 10.04.2017 deri më 17.04.2017 nuk do të mbahet mësim për shkak të pushimit pranveror.
Mësimi rifillon me 18.04.2017.
Pushime të mbara!
Me respekt,
Shkolla “Mileniumi i Tretë”