Sunday, 17 January, 2021

Po ndodh tani: Nxënësit e klasave të pesta të shkollës sonë në …

Po ndodh tani: Nxënësit e klasave të pesta të shkollës sonë në bashkëpunim me organizatën “The Ideas Partnership” janë duke e dhënë kontributin e tyre maksimal për grumbullimin e fondeve për qëllim bamirësie. Ata janë duke shitur ëmbëlsira të përgatitura në shtëpi nga vetë ata…
Jeni të uritur dhe doni të bëni mirë? Ejani në shesh, te hoteli “Grand” dhe kënaquni duke blerë dhe ngrënë!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10