Friday, 22 January, 2021

Një punim si ky i Redon Blakajt, nxënës i klasës së gjashtë

Redon Blakaj, nxënës i klasës VI-1, sot ka prezantuar një punim tejet të bukur. Ai në këtë punim, jo vetëm ka shprehur kreativitetin e tij, por edhe ka prezantuar shumë mirë para arsimtares së Gjuhës shqipe dhe nxënësve, të cilët me shumë dashamirësi e përgëzuan dhe e duartrokitën fort.

1 2 3 4 5